Joost van Boxtel & Marion van den Boer


Please click on the underlined green words, you'll be directed to another page with more information

Nieuws

It's been a while since we went to a dogshow, but this weekend was close to home for...

Trefwoorden

De lijst van tags is leeg.

DANISH CHAMPION

WINNER 2016

BENELUX WINNER 2016

DKBS CHAMPION

VDH CHAMPION

LUXEMBOURG CHAMPION

INTERNATIONAL CHAMPION
 
BELGIUM CHAMPION

DUTCH CHAMPION

DUTCH YOUTH CHAMPION

YOUTHWINNER 2011

Nieuws

Vandaag is Knut 1U CAC CACIB BOB geworden op de Benelux Winner. Hij heeft nu ook de kwalificatie voor de Crufts in 2017.

Today Knut became 1Exc CAC CACIB BOB at the Benelux Winner. He is now qualified for the Crufts in 2017.

Knut heeft vandaag op de BHCN Clubmatch 2U in de kampioensklasse gehaald!

At the BHCN Clubmatch Knut became 2 Exc in champion class!

NVBH Clubmatch Venlo 2016

21-05-2016 18:20

Vandaag heeft Knut op de NVBH Clubmatch 2U in de kampioensklasse gehaald.

Today Knut became 2 Exc in champion class.

Vandaag op de DKBS clubmatch is Luca (Knut) de Bruine Buck 2U in de kampioensklasse geworden en heeft hij het RCAC behaald.
Today at the DKBS clubmatch Luca (Knut) de bruine Buck became 2U in champion class and won the RCAC.

 

Vandaag heeft Luca (Knut) de Bruine Buck op de Internationale tentoonstelling in Dortmund 1 U in de kampioensklasse gehaald. Daarnaast heeft hij het CAC/CACIB gehaald en is hij BOB geworden. Met dit resultaat is hij nu tevens DKBS-kampioen. Wij zijn heel erg blij met dit mooie resultaat!!

Today at de International Dogshow in Dortmund Luca (Knut) de Bruine Buck became 1 Exc in champion class, won the CAC/CACIB and became BOB! Now he is DKBS-champion as well. We are very happy with this fantastic result!!!

Vandaag is Knut 1 U in de kampioensklasse geworden. Daarnaast heeft hij het CAC behaald èn is hij BESTE VAN HET RAS geworden!! Wij zijn super blij met dit resultaat.

 

Today Knut got 1 Exc. in champion class. He also got the CAC and became BEST OF BREED. We are so happy with this result!

Op de intern. tentoonstelling in Kassel Duitsland heeft Luca (Knut) de Bruine Buck 1 U gehaald in de kampioensklasse. Hiermee heeft hij de titel VDH-kampioen behaald. We zijn heel erg blij met dit resultaat. Daarnaast heeft hij ook het RCAC gehaald.

At the intern. dogshow at Kassel Germany Luca (Knut) de Bruine Buck got 1 Exc. in champion class. With this result he is VDH-champion. We are very pleased with this result. He also got the RCAC.

Geboorte puppy's

17-10-2015 18:56

Op 17-10-2015 zijn de puppy's van Luca (Knut) de Bruine Buck en Honey (Tarja) de Bruine Buck in de kennel van Von Lucy's Hof geboren. Het zijn 4 reuen en 5 teven.

On 17-10-2015 the puppies of Luca (Knut) de Bruine Buck and Honey (Tarja) de Bruine Buck at von Lucy's Hof are born. There are 4 males and 5 females.

BSD Dinslaken

12-09-2015 17:10

Tijdens de spezialausstellung van de BSD in Dinslaken heeft Knut 1U in de kampioensklasse gehaald. Daarnaast is hij reserve beste reu geworden.

During the spezialausstellung from the BSD in Dinslaken Knut became Exc 1 in champion class. He also became second best male.

Luxemburg

29-08-2015 12:45

Tijdens de internationale rashondententoonstelling in Luxemburg heeft Knut 1U in de kampioensklasse gehaald. Hiermee is hij Luxemburgs kampioen geworden. Verder is hij beste reu geworden en heeft hiermee de titel Benelux Winner gehaald.

 

During the international dogshow in Luxembourg Knut became Exc 1 in champion class. He is now Luxembourg champion. He also became best male and therefor he received the titel Benelux Winner.

Onderdelen 41 - 50 van 56
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>